Marti 28 februarie a avut loc inaugurarea unui nou magazin românesc în Bologna, în via di Corticella 55/D. Acesta se numește: La Țărăncuța și puteți găsi o gamă variată de produse românești: de la preparate din carne,la băuturi racoritoare sau alcolice, brânzeturi,conserve, murături și dulciuri pentru toate gusturile. A avut loc și o degustare de produse tipice, care au reușit să atragă interesul tuturor, chiar și a persoanelor de altă naționalitate.

Gicu și Alexandru Irimescu ne-au spus cum de le–a venit ideea să deschidă un magazin românesc în zonă, și care ar fi diferențele dintre produsele românești și cele italiene.

Având în vedere că suntem de foarte mult timp stabiliți aici, și nu ne mai putem permite să mergem cum mergeam odată acasă la noi în România,  ne-am gândit să aducem România aici. Avem produse din Transilvania, Moldova, Țara Românească, de toate gusturile și pentru toți. Acestea sunt făcute în stil tradițional românesc după rețete tipice și de aceea au un gust de neuitat. Putem da diferite exemple: mici noștri românesti care merg cu bere, preparate din carne, brânzeturi, zacuscă, conserve și murături, pateuri, prăjituri românești, vinuri românești, toate după gustul nostru și care ne aduc aminte de acasă.

Vă urăm succes în activitatea pe care o aveți!

Mulțumim, și am dori să le spunem clienților noștri că aici pot găsi produsele pe care și le doresc, asteptăm părerile si solicitările lor.

La Țărăncuța, Produse tipice românești, via di Corticella 55/D

Orar:    luni- vineri          08:30 – 14.00        16.00 – 21.00

Sâmbătă                    08:30 – 21.00

Duminica                  09.00 – 13.30

Pentru comenzi speciale nu ezitați să sunați la tel: 329 46 43 767