Victor Micu alias RYAN RAYA, născut în Iași la data de 21 martie 1989, și-a început cariera din pasiunea pentru arta mixajului fiind producător și remixer în muzica Trance. El este unul dintre cei mai prolifici dj. un adevărat pionier al muzicii electronice. Se remarcă în anul 2010 la CIAO Radio (Bologna) cu show-ul radiofonic Trance Life, proiect ce a fost sustinut de mai multe radiouri importante de pe internet cât și de radio VOX T din orașul natal. Tot în vara anului 2010 a fost invitat la evenimentul SUN & FUN alături de Ylenia de la radio 105 unde a avut loc și selecția oficială Miss Italia.
Ryan Raya și-a câștigat popularitatea cu emisiunea radio, dar și cu piesele sale cum ar fi: ,,Heaven’’ , Don’t look back’’ , ,,Spiritual Explosion’’ etc. ca drept urmare obține primele gig-uri în Italia cât și în afară. El a mai mixat în cluburi ca: Ruvido, Fresh, Buddha Bar, Synk Lab, Arteria și a fost rezident la Chalet delle Rose.
Un an mai târziu ia viață noul proiect radiofonic Trance On Air alături de prietenul său dj. Zegax și speaker-ul Francesco Rinaldi. Din dorința de noi creații și experiențe intră în studio împreună cu Zegax pentru a pune bazele unor noi mixuri. Astfel ia naștere piesa LEEWAY alături de Ivy, o voce senzuală care completează frumusețea mixului. Piesa a avut parte de succes și este publicată de label-ul SUSHI records fiind promovată de mai mulți dj. din Europa. Piesa poate fi achiziționată de pe toate canalele digitale de muzică din lume: iTunes / eMusic / Dance-Tunes / junodownload / Amazon / DJDownload / Discogs / simfy / etc.
În primăvara acestui an Zegax & Raya promit videoclipul oficial Leeway, noile producții ,,All you are’’ , ,,Gondwana’’ și un track surpriză marca MAPAMOND records.
Pentru 2012 începe cu un număr de party-uri private pentru promovarea noilor track-uri, dar și cu o serie de evenimente ce va avea loc în primăvara acestui an. Pentru mai multe informații vizitați pagina oficială Facebook: RYAN RAYA!
Ca o descriere a stilului său muzical baza este Trance cu influențe Progressive House. Energia sa transmite publicului o stare de euforie fiind hipnotizați de sunete și conduși de bass!

Daniel Bârsan

Caut o voce feminină, cunoștința limbii engleze bună, un timbru vocal plăcut, pentru o colaborare în vederea realizării unei piese house. Rog seriozitate:   dj.ryanraya@gmail.com