Un gând frumos transmit astăzi pentru toţi cei dragi precum  şi un gând de mulţumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum  aproximativ  2000 de ani. Să nu uitam că această noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea în care Dumnezeu s-a născut ca om. Din acest considerent ,îndemn pe toţi  să deschideţi uşile creştinolor  şi să lasaţi duhul sărbătorii să intre în casă! Deschideţi  inimile şi lăsaţi bucuria şi împlinirea să vă intre în suflet ! Deschideţi larg braţele ,ca îmbraţişarea voastră caldă,vorba bună şi gândul curat să fie cel mai de preţ cadou pentru cei dragi. Fie ca iubirea ,înţelepciunea, încrederea şi genorozitatea să vă călăzească paşii în noul an! A sosit timpul în care toţi trebuie să fim mai buni şi să ne bucurăm de Naşterea Domnului. A sosit timpul în care raza de la steaua călătoare să ne ajungă la inimă şi să devenim mai  buni nu numai cu cei din jur ,ci şi cu noi înşine. Să ne gândim la cei care dunt departe şi la cei care sunt alături de noi fiindcă ecesta este un moment de fericire pentru  fiecare . Să ne iubim cu toţii pentru că suntem fraţi în Iisus Hristos, aşa cum ne-a lasat Bunul Dumnezeu.

Fie, ca odată cu străvechile noastre colinde să vă intre în casă şi în suflete pacea sfântă, generozitatea şi forta de a fi mereu invingători!

Din prima zi a anului 2013 să vă împiedicaţi de un bolovan de CREDINŢĂ, să călcaţi într-o baltă de NĂDEJDE, şi să vă stropiţi din cap până în picioare cu DRAGOSTE ca să fiţi SĂNĂTOŞI! Prima brazdă a pluguşorului să vă răstoarne prosperitate din belşug pentru tot anul!

Sărbători fericite! La Mulţi Ani !

Parohia “Sfântul  Ioan Botezătorul” , Via Marzabotto 12, Bologna

Preot Paroh Marcel Călugărescu