Sambata, 15 decembrie 2012 a avut loc inaugurarea celui de-al doilea magazin românesc La Țărăncuța in  via Francesco Albani, 24 langa Piazza dell’ Unita.  Cu aceasta ocazie a  avut loc sfintirea acestui loc urmata de o degustare de produse tipice romanesti. Gicu și Alexandru Irimescu s-au gandit sa aduca mai aproape gustul bun de acasa si in aceasta zonă din Bologna.

Dupa cum ne-au obisnuit si in via di Corticella 55/D, Bologna, în magazinul  La Țărăncuța  gasim o gamă variată de produse românești: de la preparate din carne,la băuturi racoritoare sau alcolice, brânzeturi,conserve, murături și dulciuri pentru toate gusturile: “nu ne mai putem permite să mergem cum mergeam odată acasă la noi în România,  ne-am gândit să aducem România aici. Avem produse din Transilvania, Moldova, Țara Românească, de toate gusturile și pentru toți. Acestea sunt făcute în stil tradițional românesc după rețete tipice și de aceea au un gust de neuitat. Putem da diferite exemple: mici noștri românesti care merg cu bere, preparate din carne, brânzeturi, zacuscă, conserve și murături, pateuri, prăjituri românești, vinuri românești, toate dup ă gustul nostru și care ne aduc aminte de acasă.”

Vă urăm succes în activitatea pe care o aveți!

Mulțumim, și am dori să le spunem clienților noștri că aici pot găsi produsele pe care și le doresc, asteptăm părerile si solicitările lor.

La Țărăncuța, Produse tipice românești,

Orar:    luni- vineri          09:00 – 14.00        16.00 – 20.00

Sâmbătă                    09:00 – 21.00

Duminica                  09.00 – 13.30

Pentru comenzi speciale nu ezitați să sunați la tel: 329 46 43 767

 

 

 

 

 

Inaugurare magazin La Tarancuta, Piazza del Unita