București, 27 aprilie 2013 – TAROM, purtătorul de drapel al României, inaugurează două noi zboruri din Iași, unul dintre cele mai mari orașe din estul României, spre Bologna și Torino. Debutul operaţional al acestor noi zboruri este mâine, 27 aprilie 2013.

 

Zborurile se vor desfăşura în conformitate cu următorul program şi vor înregistra următoarele preţuri:

 

  • Iaşi – Torino – Iaşi, cu preţuri pornind de la 112 euro cu toate taxele incluse pentru un zbor dus-întors, în cazul în care biletul este cumpărat de pe www.tarom.ro

 

Marți, joi și sâmbătă

RO 441 12:55 Iași  – 14:40 Torino

RO 442 15:25 Torino – 19:05 Iași

 

  • Iași – Bologna – Iași, cu preţuri pornind de la 114 euro cu toate taxele incluse pentru un zbor dus-întors, în cazul în care biletul este cumpărat de pe www.tarom.ro

 

Marți, joi și sâmbătă

RO 451 06:50 Iași – 08:10 Bologna

RO 452 08:55 Bologna – 12:10 Iași

 

Noul zbor este destinat oamenilor de afaceri şi în aceeaşi măsură uneia dintre cele mai importante comunități românești din Italia, rezidentă a regiunilor Torino și Bologna. De asemenea, acesta este dedicat turiștilor italieni  care doresc să pornească într-o călătorie în trecut și să se bucure de străvechile tradiții ale minunatelor regiuni rurale Moldova și Bucovina, unele dintre cele mai atractive și vizitate zone turistice din România. Păstrătoare ale unei străvechi civilizații, unde istoria şi legenda se întrepătrund, turiștii pot vizita mânăstiri și biserici frumoase, unice în lume pentru pereţii lor exteriori și interiori împodobiţi în întregime de fresce; toate aceste obiective turistice sunt enumerate printre monumentele de artă universală ale patrimoniului UNESCO.

 

Pe lângă cursele Torino și Bologna, TAROM desfășoară în mod tradițional zboruri zilnice directe de la Roma la București. Toți pasagerii TAROM călătorind din Italia spre România se bucură de servicii la bord de înaltă calitate enumerând aici mâncăruri și băuturi gratuite la bord, verificare gratuită a bagajelor şi bagaje de mână gratis.

COMUNICAT DE PRESĂ

27 Aprilie 2013