Prestariservicii.it 

Prin serviciile noastre web pornim la drum cu o misiune clară: să asigurăm un material de informare și comunicare între persoanele care oferă servicii și cele care le caută și au nevoie de ele.

Dorim să venim în sprijinul tuturor persoanelor aflate în căutarea unui spațiu de afișare a activităților pe care le desfășoară și a serviciilor pe care le oferă.

Pentru cǎ ştim cǎ timpul e preţios pentru dumneavoastrǎ vǎ oferim posibilitatea selectǎrii într-un timp util şi cu ajutorul informaţiilor necesare persoana pe care o considerați cea mai potrivită pentru nevoile pe care le aveți. Decizia finală de angajare aparţine în exclusivitate angajatorului.

Prestariservicii.it dorește să creeze o comunitate reală a angajatorilor și a celor care prestează serviciile.

Toate datele prezentate pe site sunt cu caracter informativ și de prezentare: prestariservicii.it nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul anunțurilor și eventualele servicii efectuate ulterior.

Devenită disponibilă de puțin timp, platforma online www.prestariservicii.it se prezintă utilizatorilor săi într-o interfață simplă și intuitivă, având rolul de a ajuta atât prestatorii de servicii cât și clienții în a promova cererea și oferta.

Contăm pe profesionalismul dumneavoastrǎ și căutăm să dezvoltăm o relație bazată pe încredere și respect cu toți utilizatorii acestui site!

Persoanele interesate să publice un anunț sunt rugate să îl trimită la adresa de contact. Ne rezervăm dreptul să publicăm anunțurile pe care le considerăm serioase și la subiect cu conținutul acestui site. Timpul și ordinea de publicare poate varia în funcție de mai mulți factori. Puteți să anulați postarea unui anunț printr-un email trimis la unul din adresele de contact.

Pentru un contact direct am creat un grup Prestari Servicii si o pagina facebook Prestari Servicii.

ANUNȚURILE SUNT GRATUITE!