Odata cu criza economica pe piata imobiliara italiana a aparut un nou mod de a vinde si implicit de a cumpara  o casa mult visata. Asadar ma adresez tuturor romanilor care doresc sa nu mai arunce banii pe fereastra de la chirie.

Exista o solutie mult mai buna pentru a economisi banii  , pentru cei care nu reusesc sa primeasca 100% mutuo, pentru cei care isi doresc o casa in  propietate.

RENT TO BUY SAU AFFITTO A RISCATO este o metoda foarte mult aplicata in Statele Unite, Anglia,Australia, Irlanda,Spagna,Canada. Aceasta formula de a cumpara casa mult visata este foarte simpla . Inizial se stabileste un contract de minim 4 ani sau 4+4 de chirie, cu clauza de a putea cumpara la scadenza contractului RENT TO BUY SAU AFFITTO A RISCATO acest imobil  din care 50% din chirie sau chiria integrala, va fi luata in considerare ca avans la cumpararea apartamentului sau casei .

Dupa peroada de 4 ani  in care  chiriasul a acumulat, economisit avansul petru casa mult visata,   are dreptul de a cumpara casa respectiva atunci cand scad cei 4 ani sau in unele cazuri si mai putin . In acest caz se va mai cere de la banca suma ramasa de achitat care de obicei este de 80%din pretul initial sau chiar mult mai putin .

Asadar prezentand la banca acest contract de RENT TO BUY SAU AFFITTO A RISCATO banca va avea mult mai multe motive sa va acorde imprumutul necesar actului de vanzare cumparare final. Va mai ramane de avut  in vedere ca  10% din valoarea casei reprezinta cheltuieli cu notarul, impozite catre stat,comisioane agenzie,agenzia.

AVANTAJE:

Va da oportunitatea de a intra deja in casa mult dorita, ca chirias si succesiv va da oportunitatea de a deveni propietarul acestei locuinte dupa 3-4 ani de la semnarea contractului RENT TO BUY SAU AFFITTO A RISCATO.

Depozitul  creat sau avansul pentru noua casa  nu este foarte greu de creat neafectand bugetul familiei , va faceti un bun istoric de creditare, la finalul contractului daca dvs. Nu doriti sa mai cumparati casa, puteti vinde altcuiva contractul de RENT TO BUY SAU AFFITTO A RISCATO si sa recuperati suma platita ca chirie si cine stie daca piata imobiliara creste si ceva in plus.

Aceasta metoda va permite sa aveti o perioada de proba  pentru a va gandi daca casa respectiva corespunde principiilor  ,cerintelor  si exigentelor familiei dvs.

Pentru a da un ajutor celor care isi doresc sa acceseze acest program va stam la dispozitie pentru mai multe informatii  Clubul Romanilor Intreprinzatori si Asociatia culturala, turistica si asistentiala Asistenza Angelica  via Gramsci nr 1 , Castel Maggiore .tel. 3383501399

Zaharia Georgiana Andreea