Foto & filmari Bologna

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Modern Media Pro

 

Va casatoriti in Bologna sau imprejurimi? Cine va fi fotograful vostru din Bologna? Doriti sa filmati petrecerea voastra? Pe cine angajati sa va faca video si montajul evenimentului in Bologna?

Cand alegeti dintre fotografii din Bologna sa fotografieze si sa  filmeze veti avea mai mult decat un fotograf pentru ziua nuntii. Veti angaja un fotograf al nuntii care va fi alaturi de voi, de familia voastra si prieteni pe toata durata zilei a nuntii voastre. Profesionalitatea are o mare valoare in procesul alegerii unui fotograf a nuntii si nu trebuie neglijata in nici un caz.

Profesionalitatea fotografului nuntii din Bologna influenteaza atmosfera intreagii zile a nuntii – acasa, la biserica, petrecerea de la restaurant. In cele din urma se va vedea si in fotografiile de nunta.

Venim în întâmpinarea așteptărilor dvs. prin creativitate, pasiune pentru frumos și experiență.

Evenimentele sunt importante, atunci când și noi îi oferim importanța care i se cuvine: fie că este vorba de o aniversare, onomastică, un moment spiritual deosebit, o festivitate școlară, o inaugurare a unei activități, noi vă suntem alături!
Filmul și fotografiile voastre rămân poate singura amintire concretă a evenimentului, iar noi vom realiza albumul visurilor tale ca să ai o amintire placută. Obiectivul nostru este de a capta părțile cele mai importante a evenimentului, emotia și energia acelei zile, într-un film și fotografii memorabile. Pentru ca voi să vă bucurați de această zi frumoasă, vom pune la punct cursul evenimentelor colaborând in permanență pentru a vă satisface așteptările ce le aveți și pentru a vă lua o parte din griji.

Cell: 329 0623922, 329 7481366

Email: modernmediapro@yahoo.it

Website: http://www.modernmediapro.eu/

Modern Media Pro :

Români Din Bologna

Visit Bologna Italy[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]