[vc_row][vc_column][vc_column_text]In data de 7 decembrie 2019 la Ravenna va veni tocmai din Comuna Zvoristea Jud .Suceava Ansamblul de copii “Doruletul ” de la Scoala Gimnaziala Zvoristea Condusa de Dnul profesor si instructor Vasile Pinzaru si Dnul Director Gelu Tomescu. Alaturi de artisti din Romania renumiti si o formatie de talie Inalta Lautarii Bucovinei.Noi va asteptam cu mult drag pentru a petrece alaturi de noi clipe magice si de neuitat.Programul Incepe de la orele 16.00 si se va termina la orele 6.00 dimineata. Nu ezitati sa participati la acest frumos eveniment intitulat ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Sa nu uitam ca santem romani sa nu ne uitam datina,limba si portul nostru stramosesc.Inf.la tel.3402657534 sau 3428366971.

Și fiindcă românii știu să se unească când idealul și țara o cere, Cotnari 🍇 va fi alături de sufletul românilor din Ravenna, la Marea Sărbătoare Națională!
Dar nu oricum, ci cu vinurile de Aur, cu ansambluri de dansuri populare, artiști de muzicã tradițional românească, joc și voie bună!
Fiindcă așa stă bine românului, frate lângă frate și inimă lângă inimă !
“Hai să dăm mână 🤝 cu mână, cei cu ♥️ română,Să se’audă pân’acasă, Chiuiala românească! Din Ravenna în România, Să răsune bucuriaaa!!![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2581″][/vc_column][/vc_row]